Gyakran Ismételt Kérdések

Általános

Kérjük tájékozódjon a "Hol keresd?" fülön és válassza ki az Önnek megfelelő partner üzletünket vagy keresse termékeinket a huhome.hu weboldalon.
A termékeink döntő többségét összeszerelve szállítjuk (szekrények, komódok, éjjeli, polcok, stb). Az ágyaknál fejvéget, lábvéget és az oldalakat külön-külön csomagoljuk plusz a borda. Kérjük tájékozódjon megrendelés előtt!
Alapanyagunk első osztályú, jellemzően svéd és finn borovi fenyő. Északi területen a borovi fenyő lassabban nő, szerkezete ezért tömörebb a délebbi régiókból származótól. Az alapanyag kizárólag fenntarthatóan kezelt erdőből származik, azaz a kivágott fa helyére új csemetéket ültetnek valamint a faállomány ápolása során vigyáznak a talaj állapotára és az erdei élővilág háborítatlanságára.
Az Etsberger Kft. Magyarországon egyedül állóként 1997 óta gyárt fenyő bútorokat. Szortimentünkben közel 400 termék található.
Kérjük egyeztessen számos partnerünk közül valamelyikkel és az egyedi elképzelést küldjék el részünkre!
Igen! Jelenleg 23 pácszínnel dolgozunk, ezekből lehet választani. A színek használatával egyedivé tudja varázsolni a kívánt bútort! Kérjük vegye figyelembe, hogy a honlapunkon megjelenő színek tájékoztató jellegűek, a színek a megjelenítő monitor színhelyessége miatt a valóságtól eltérően jelennek meg! Pácoláskor színeltérés lehetséges, ha különböző időpontban pácoljuk a termékeket! Igény esetén térítés ellenében színmintát küldünk!

Árajánlat

Termékeinkre a jótállás időtartama: 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év. 100.000 forintot meghaladó, de 250.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év. 250.000 forint eladási ár felett 3 év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadás napjával kezdődik. A garanciális ügyintézést minden esetben a vásárlás helyén kell megkezdeni. További részletek a jótállási jegyünkön, mely letölthető a következő linkről: https://www.etsberger.hu/garancia/etsberger-jotallas.pdf
Minden termékünknél megtalálja az aktuális színeinket, pácainkat. A pontos elnevezést a színre kattintva láthatja.
Kérjük keresse az Önhöz legközelebbi partnereinket Amennyiben tőlünk kér árajánlatot, kérjük kattintson az "Árajánlat" gombra.
A beérkező ajánlatkérésekre átlagosan 1-2 napon belül adunk választ.
A szívecske ikon kijelölésével a termék bekerül a "kedvencek" közé és ott későbbiekben is megtalálhatod. Rugalmasan tudod kezelni az ott lévő termékeket sőt onnan indíthatod az árajánlatot is részünkre!

Mintaterem

Mintatermünkben hétköznap 8 és 16 óra között van lehetőség a kiállított termékek megtekintésére. 
Mintatermünket évenként többször átrendezzük. 400 nm2-en megtalálhatóak a klasszikus, modern és prémium termékeink is. Amennyiben egy bizonyos termék érdekli kérjük hívjon minket telefonon!
Igen, a mintatermünkben kiállított termékek megvásárolhatóak!

Keresés

Itt gyorsan megtalálhatod ami érdekel!

Néhány javaslat

  • íróasztal
  • etetris
  • ágykeret
  • nobis
  • gyerekágy
  • komód
  • solis
  • modern
  • asztal
  • szekrény
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról