5 tipp a tökéletes bútorszín kiválasztásához

Hasznos ötletek

1. TIPP: Inspirálódj!

Ez az első és egyben legfontosabb lépés! Menj fel honlapunkra (www.etsberger.hu), ahol rengeteg képet, ötletet találsz. Innen inspirálódhatsz mind formával, mind színnel kapcsolatban. A blogunkon is olvasgathatsz a sok tippünk, segítségünk között.

 

2. TIPP: Mérd fel a helyszínt!

Nézz körbe a helyiségben, ahova szánod a bútorod és szedd össze a domináns színeket. Egy erős szín mellé ne válassz egy újabb erőset, inkább egy visszafogottabbat, így jól kiegészítik egymást. Fontos az is, hogy ne egy színből tevődjön össze például a nappalid. Ha minden egyszínű, akkor nagyon unalmassá válik a szoba hangulata.

 

3. TIPP: Színek jelentése...

A színek jelentését sem árt figyelembe venni. Nagyban befolyásolja hangulatunkat a szoba, illetve a berendezési tárgyak színe. Minél visszafogottabb egy szín annál elegánsabb, nyugodtabb, szelídebb a szoba hangulata. Ezzel ellentétben az erősebb színek energikusabb, merészebb, erőteljesebb hangulatot árasztanak magukból. Tehát a bútorod színe nem árt, ha a személyiségedhez is passzol.

 

4. TIPP: Próbáld ki, hogyan mutatna!

Fogj egy színmintát és nézd össze a berendezésed színeivel. Ha tetszik amit látsz, akkor valószínűleg ebben a színben tetszeni fog a választott bútor. Vedd fel velünk a kapcsolatot (mintaterem@etsberger.hu / 06 – 30 / 444 - 9005) és kérj színmintát!

Viszont fontos tudni azt, hogy a fenyőbútorok az idő haladtával érnek. Így a legyártás után a szín minimálisan eltérő lehet a mintától addig, míg az be nem érik.

 

5. TIPP: Legyél megfontolt!

Nagy rajóngói lettünk az internetes vásárlásnak ebben a modern, rohanó világban. Sokkal egyszerűbb pár kattintással elintézni az általában órákon át tartó nézelődést, vacillálást. Viszont ennek hátulütője az, hogy sokszor elégedetlenek, csalódottak vagyunk a rendelt termékkel kapcsolatban.

Sajnos a színek a megjelenítő monitor színhelyessége miatt a valóságtól eltérően jelennek meg. Ezért, ha teheted nézz be mintatermünkbe (6345  Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u. 7/a), ahol élőben láthatod a bútorainkat és színeik valóságos árnyalatát.

Megosztás:

#}

Keresés

Itt gyorsan megtalálhatod ami érdekel!

Néhány javaslat

  • íróasztal
  • etetris
  • ágykeret
  • nobis
  • gyerekágy
  • komód
  • solis
  • modern
  • asztal
  • szekrény
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról